Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Nagy sikerrel folytatódik a Valena Life és Allure termékek országos bemutatkozása

2016-03-22 00:00:00

A Legrand Zrt. az új, hazai fejlesztésű Valena Life és Valena Allure termékcsaládjainak szakmai bemutatóit hét várost magában foglaló roadshow keretein belül szervezi meg, elsősorban a szakembereknek.
Nagy sikerrel folytatódik a Valena Life és Allure termékek országos bemutatkozása

A rendezvénysorozattal a közös InMatic mechanizmusra épülő Valena Life és Valena Allure termékek technikai előnyeinek megismerését és azok szereléssel egybekötött bemutatását tűzte ki célul.

A roadshow első állomásán Szentesen, a kiemelt létszámú (120 fő) érdeklődők számára lehetőség nyílt a gyár meglátogatására is, ahol testközelben láthatták ezeknek a termékeknek gyártását.

A székesfehérvári és pécsi rendezvényhelyszíneken szintén jelentős számú szakember, (közel 100 fő) vett részt és nézte meg, sőt próbálta ki a új Valena Life és Allure termékek szerelését.

Természetesen a további helyszínekre -Debrecen (03.24.), Miskolc (04.01), Győr (04.08), Budapest (04.08)- is várjuk partnereink jelentkezését a http:/valenashow.athlondia.hu oldalon.