Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

MENEDZSMENT NEHÉZ IDŐKBEN – AKTIV NAGYVÁLLALAT VEZETŐ VÉLEMÉNYE

2021-03-24 00:00:00

MENEDZSMENT NEHÉZ IDŐKBEN – AKTIV NAGYVÁLLALAT VEZETŐ VÉLEMÉNYE

 

 

HTE WEBINÁRIUM - MENEDZSMENT NEHÉZ IDŐKBEN – AKTIV NAGYVÁLLALAT VEZETŐ VÉLEMÉNYE


A kiszámítható és kiszámíthatatlan (VUCA) környezet váltakozása, valamint a COVID19 hatása másfajta gondolkodást követel a vezetőktől és projektmenedzserektől. A stabil, üzletileg kiszámítható időszakok lerövidültek, és az átmeneti időszakok, amelyre kiszámíthatatlan néha kaotikus viszonyok a jellemzőek, hosszabbodnak.

Ennek a következménye, hogy az üzleti menedzsment és projekt menedzsment eszköztára egyre jobban átfedi egymást, sőt ebből a szinergiából hasznos következtetések is levonhatók az átmeneti időszakok menedzsment gyakorlatának jobbítása érdekében. Ilyen esetekben, olyan vezetőkre van szükség, akik rendelkeznek a szervezeten belül széleskörű elfogadottsággal, másrészt tudással, tapasztalattal és holisztikus látásmóddal is.

A digitális transzformáció sok munkát automatizál, gyorsítja és könnyíti az adatfeldolgozást, lehetővé teszi a távmunkát, de nem növeli a munkavállók elköteleződését és nem motivál a feladatok elvégzésére. Ezért a vezetők, meggyőzőképessége-, csapatösszetartó képessége és kommunikációs készsége továbbra is meghatározó része a tevékenysége sikerességének.

Lehetséges megoldások megtaláláshoz nyújt segítséget Károlyi László vezérigazgató, az ÉV PROJEKTMENEDZSERE`2007 és az ÉV MENEDZSERE`2008 díjnyertes, sikeres menedzsment szakíró előadása a 23. PM ONLINE Fórumon (2021. április 7-8 – regisztrációhoz kötött ingyenes részvétel)


Csatlakozzon Ön is a programohoz és tekintse meg az ingyenes Webinárt

 

Program:

https://www.hte.hu/web/projekt2021/program
 
Regisztráció:
https://www.hte.hu/web/projekt2021/regisztracio