Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Megújult a Legrand Partner Klub

2020-09-21 00:00:00

Megújult a Legrand Partner Klub

A Legrand Villanyszerelői Klub mostantól megújult formában és bővebb tartalommal Legrand Partner Klub néven működik tovább. Villanyszerelők és szerződött márkakereskedőink részére nyújtunk egyedi akciókat, extra ajándékokkal.

A megújult Legrand Partner klub egy online felület, melyet közvetlenül a Legrand üzemeltet. Az akciókat kizárólag ezen a weboldalon keresztül lehet igénybe venni, a termékeket pedig a felhasználó által kiválasztott, közel 300 kereskedő egyikénél lehet átvenni. Az akciókon kívül a legfrissebb híreinkről és újdonságairól is beszámolunk.Fontosnak tartjuk, hogy partnereink számára folyamatos képzéseket biztosítsunk nem csak személyesen, hanem online is. Regisztrált felhasználóink számára online képzéseket és E-learning modulokat teszünk elérhetővé prezentációk és videós oktatóanyagok formájában.

Ezen kívül az online felületet kihasználva és az adminisztrációs feladatokat csökkentve létrehoztuk annak lehetőségét, hogy kis- és nagykereskedő partnereink szerződésének megújítását és kiegészítését biztonságos keretek között online is meg lehessen hosszabbítani. Ez a funkció kereskedők részére a „szerződéseim” menüpontban tekinthető meg.

A Legrand Partner Klub ide kattintva vagy a www.legrandpartnerklub.hu címen érhető el.