Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Megújult a Legrand hálózati rendszerek szakkatalógusa

2023-06-19 00:00:00

Megújult a Legrand hálózati rendszerek szakkatalógusa

Idén már második alkalommal frissült a Legrand magyar nyelvű LAN és Datacenter katalógusa, amely már letölthető a Legrand hivatalos weboldaláról.

Újdonságok:

  • Bevezetésre került az Infinium acclAIM kínálat, amely új iparági maximumot jelent az optikai adatátvitelben. Az új rendszer egyedi MDC csatlakozók segítségével képes kazettás rendszer alkalmazása nélkül, minimális veszteségi szintet, kis helyigénnyel megvalósítani, amelynek köszönhetően géptermi felhasználások esetén lehetőséget nyit a 400G adatátvitel kivitelezésére.
  • Újdonságként jelenik meg a régóta ismert LCS3 RJ45 patch paneljének egy UL minősítéssel rendelkező változata.
  • Bővült a PoE eszközök kínálata
  • Bővült a rack szekrények szellőztetésére, hűtésére és fűtésére használható egységek kínálata.

  • Új, rack szekrénybe szerelhető vonali interaktív szünetmentes kínálat jelent meg Keor SPE RT néven, amely 3KVA teljesítményig kínál kimagasló energiahatékonyságú készülékeket 1U, 2U és 3U méretű kialakításokban. A szortiment természetesen rendelkezik bővítő akkupackokkal és rackbe építhető kerülőág kapcsolókkal (bypass)
  •  

     

  • Az új dokumentum hasznos információkat tartalmaz a különböző rendszerek megismeréséhez és megértéséhez, valamint a megfelelő termékek kiválasztásához.