Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Megújult a Francia Intézet Médiatára

2020-02-10 00:00:00

Megújult a Francia Intézet Médiatára

2019 közepén a Médiatár (1011 Budapest, Fő u. 17.) felújításával kapcsolatosan a Francia Intézet felhívást tett közzé, melyben támogatókat keresett a kivitelezéshez.


A Legrand két okból is úgy érezte, hogy részese kíván lenni a Médiatár megújításának. Az egyik az oktatás fontossága miatt, melynek a Legrand mindig is elkötelezett támogatója volt, legyen az óvodai munka, vagy felsőoktatási intézményben folyó munka. A Francia Intézet az 1947-es alapítása óta az egyik legrégebbi külföldi kulturális központ Magyarországon. Az Intézet az oktatási és tudományos munkán felül kulturális programok szervezésével igyekszik a két ország együttműködését segíteni.
 

A Legrand Zrt. másik oka a támogatásra az volt, hogy a francia központú Legrand Csoport magyarországi tagjaként feladatának érzi az országok közötti jó kapcsolat megtartását, amelynek most a Médiatár felújítási projekt támogatása volt a legjobb eszköz. Az Intézettel való együttműködésünk egyébként nem újkeletű. Kisebb és nagyobb szakmai rendezvényt is tartottunk már az épületben, legutoljára a Valena Life&Allure nagyszabású bevezető programját.