Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Megújul a CélianeTM szerelvénycsalád

2017-04-11 00:00:00

A folyamatosan változó végfelhasználói igények a gyártókat is folyamatos fejlesztésre késztetik. A mediterrán desing-t képviselő CélianeTM család ennek megfelelően került – műszaki, ergonómiai és esztétikai vonalon – megújításra, ügyelve a megszokott Legrand minőségre.
Megújul a CélianeTM szerelvénycsalád

A CélianeTM család bővült a Valena Life kínálatában már megismert innovatív funkciókkal: 2xUSB töltőaljzat beépített tápegységgel, mely a meglévő szerelvényekhez sorolható, a tabletek, telefonok stb. töltése közvetlenül lehetséges az adat- és töltőkábellel; földelt csatlakozó- és USB kombinált aljzattal: helytakarékos megoldást nyújt, hiszen a már meglévő hagyományos dugalj helyére beszerelhető a süllyesztődoboz és a vezetékezés változtatása nélkül; illetve az energiatakarékos kapcsolóval, melyet különösen ajánljunk lépcsőházakba, mosdókba, gyermekszobákba és gardrób helységekbe. Könnyedén felszerelhető egy váltókapcsoló helyére a megfelelő fényforrás figyelembe vételével, mivel ennek a kapcsolónak a működéséhez Nulla vezeték kiépítése nem szükséges, csak minimum teljesítmény igény. A beépített IR érzékelőnek köszönhetően 10 perccel az utolsó mozgást követően lekapcsol. Egy áramkörben többféle lámpatípus is lehet.

Megtalálható a kínálatban a hagyományos rugós és csavaros bekötésű dugaljak mellett a falsíkba illeszkedő, gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzat. Használaton kívül, a betéttárcsa automatikusan a keret síkjáig ugrik ki, ezáltal higiénikus és esztétikus felületet biztosít, használatkor pedig a csatlakoztatott eszköz által benyomódik.

Továbbra is elérhető kínálatunkban elsősorban szállodák részére kialakított, de otthoni (hálószobai) alkalmazásra is praktikus olvasólámpa, kapcsolóval ellátva. A lámpa flexibilis szárának köszönhetően a fény a megvilágítani kívánt területre könnyedén állítható. A termék 50 mm-es süllyesztődobozba szerelhető.

A kapcsolók kialakításánál hangsúlyt fektettek a halk működésre. Az új mechanizmus kialakítása lehetővé teszi, hogy a kapcsolóinkat mind keskeny, mind széles billentyűvel is el tudjuk látni.

Illeszkedve a mai lakberendezési trendekhez az anyag- és színválasztékot is felfrissítettük. 44 színben állnak rendelkezésre keretek fehértől a fémen keresztül a nemesebb anyagokig, melyek minden közegbe és elvárásnak eleget tesznek. Az anyagok közül kiemelném a bőr, üveg és fa kereteket, melyek tökéletesen illeszkednek az exkluzív terekbe is.

A billentyűk az eddig megszokott fehér és titán színeken túl, már grafit színben is elérhetők, mely tovább növeli a lehetőségeket és sokszínűséget a megújult CélianeTM családból való választásban.