Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Megnyílt az új Legrand Csepeli Bemutatóterem

2021-10-25 00:00:00

Megnyílt az új Legrand Csepeli Bemutatóterem

 

 

Mára hagyománnyá vált, hogy a Legrand Zrt. komoly részt vállal a villamos oktatások és képzések segítésében. Az immár 21 éve fennálló kapcsolatot tovább mélyítve a csepeli BKSZC Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiummal átadta az erősáramú bemutató- és oktatótermét. Többek között beszédet mondott Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Hafiek Andrea BKSZC kancellár, Bánátfy Andrea főigazgató, Herczeg Mária a Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium igazgatója és Károlyi László Legrand Zrt. vezérigazgatója.

 

 

 

Ez a mérföldkő a következő jelentős állomás a Legrand Zrt. oktatásban vállalt szerepében.

A szakteremben lehetőség van bemutatni a Legrand kisfeszültségű kínálatában lévő szekrényeket, erősáramú védelmi készülékeket, gyűjtősín rendszereket, jelzőket és beavatkozókat, működő átkapcsolóautomatikát, az elektromos járműtöltőket, EMS rendszereket. Ezen felül látható a kábeltálca és az ipari csatlakozó kínálat egy része is. A teremben Netatmo okosotthon megoldások végzik a teremvezérlést.

Remélhetően mind az iskola tanulói, mind a szakma szereplői hatékonyan fogják majd ismereteiket bővíteni ebben a szakteremben.