Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Meghirdették a 2023-as Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot

2023-03-13 00:00:00

Nagyszabású sajtótájékoztató keretében immáron hatodik alkalommal hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot.
Meghirdették a 2023-as Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2023-ban hatodik alkalommal írta ki és valósította meg a DIAMOND Szervezőiroda Bt., az ExVA Vizsgáló és Tanúsító Kft., a Hajnal Húskombinát Kft., a LEGRAND Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Saint-Gobain Hungary Kft. és a SZÁM-PONT Számítástechnikai és Oktató Központ Kft., mint a pályázati rendszer Kiírói Tanácsa.  A pályázati rendszer szakmai támogatója az Agrárminisztérium, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, 45 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét a Kárpát-régió egész területén. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatára 2023. május 31-ig lehet pályázni – jelentette be az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa. „Az elmúlt két év eseményei alaposan felforgatták a kereskedelmi folyamatokat, a pénzügyi világot, így megannyi kihívással kellett megbirkóznia, mind a mikro-, mind pedig a kis- és középvállalkozásoknak. A megváltozott gazdasági szerkezethez mi kiírók is igyekeztünk aktualizált lehetőséget nyújtani minden olyan vállalkozás számára, akik továbbra is a minőségben látják az értéket.” – mondta Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat alapítója. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit, a tanúsított „minőség jelképét” szeptember 7-én, a Gazdaság Ünnepén, az Országház Főrendiházi Üléstermében adják át.

Bővebben: itt