Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Magyar Üzleti Felelősség Díjat kapott a Legrand Zrt.

2018-12-05 00:00:00

2018-ban 11. alkalommal hirdették meg a Magyar Üzleti Felelősség Díját a „CSR Hungary Díjat”.
Magyar Üzleti Felelősség Díjat kapott a Legrand Zrt.

 

Az MKB Bank Váci utcai Bálterme adott otthont az idei ünnepélyes díjátadónak 2018. november 30-án.

A Legrand Zrt. a Közös ügyek – közös felelősség kategóriában nyerte el a ”CSR Hungary Díj 2018” rangos kitüntetést. A cég nevében Károlyi László vezérigazgató úr vette át az oklevelet és emlékplakettet. A díjhoz kétéves önkéntes védjegyhasználat is társul.

 

 

Az ünnepélyen Takács Júlia a CSR Hungary alapítója, ügyvezető igazgató és az EMVFE (Első Magyar Vállalati Felelősségvállalás Egyesület) elnöke beszélt a résztvevőknek arról, hogy mit is jelent ma a vállalati felelősségvállalás és hogyan lehet értékelni. Hangsúlyozta beszédében, hogy a helyi értékek és nemzetközi szakmai igények összehangolásával lehet és kell is áttekinthetővé tenni a vállalati fenntarthatósági rendszereket. A jól működő CSR növeli a szervezetek értékét és versenyképességét, és ma már kikerülhetetlen feltétellé vált az üzleti életben. A CSR Hungary Díj nyerteseit biztatta arra, hogy örüljenek és legyenek büszkék a sikereikre, bátran mutassák meg magukat a környezetüknek.

A Legrand Zrt. elkötelezett a munkavállalói és a környezete felé és ez a szellemiség a teljes működésében követhető. A vállalat vezetésének egyik új kezdeményezése az, hogy a munkavállalók minden szegmense képviseltesse magát a rendezvényeken. Ennek az új célnak megfelelően a CSR ünnepélyes díjátadón is részt vettek Károlyi László vezérigazgatón és Katona Szilvia HR igazgatón kívül -jellemzően nagycsaládos- munkatársak is: Hegyi Melinda, Hegyi Renáta, Ludányiné Ternai Szilvia, Mátéfi Endréné, Pardi Katalin, Sipos Róbertné, Tóth Nikoletta, Apró János és Gácsi Péter.

Gratulálunk minden kollégának, mert közös munka elismerése a „CSR Hungary Díj 2018”!

További részletek: https://www.csrhungarydij.eu/