Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

LOSZ év lakberendezője 2018 – pályázati kiírás

2018-03-05 00:00:00

Kedves Lakberendező partnereink! Idén is érdemes részt vennie a LOSZ által szervezett lakberendező pályázaton.
LOSZ év lakberendezője 2018 – pályázati kiírás

Kedves Lakberendező partnereink! Idén is érdemes részt vennie a LOSZ által szervezett lakberendező pályázaton, hiszen az érdekes kiírás mellett, sikeres pályázati munkával a Legrand különdíja is elérhető. Egy kiválasztott pályázó részére 50 m2-es lakáshoz való Valena Life szerelvénycsomagot ajánl fel a Legrand Zrt.

A pályázat feltétele a Legrand termékek betervezése, átfogó funkció választékkal ötletes, változatos szín és anyaghasználattal az általa elképzelt interior-be.

A pályázathoz sok kreatívitást és sikert kívánunk!

További információ: https://lakberendezok.hu/ev-lakberendezoje/ev-lakberendezoje-2018/losz-ev-lakberendezoje-2018-palyazati-kiiras.html