Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legyél az „ÉV LAKBERENDEZŐJE”!

2017-03-24 00:00:00

Szerezz szakmai elismerést, ismertséget! Jelentkezz a legrangosabb hazai lakberendező pályázatra, mely immár 14. alkalommal került kiírásra.
Legyél az „ÉV LAKBERENDEZŐJE”!

A magyar Lakberendezők Országos Szövetsége kezdetektől elkötelezett céljának és feladatának tekinti a magasabb színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, a szakma megfelelő elismerését és megbecsülését, illetve a tervezők és pályakezdők személyes kibontakozási lehetőségét.

Ezért 2003-tól minden évben pályázatot ír ki tervező tagjai számára „Az Év Lakberendezője” címmel. A pályázat 2007-től kibővült „Az Év Pályakezdő Lakberendezője” kategóriával, amikortól akár az iskolapadból frissen kikerült pályatársakat is elismerik. 2012-től „Az Év Lakberendező Teamje” külön kategóriában indulhatnak azok a tervezők, akik csapatban dolgoznak, mely lehet egy állandó társulás, vagy egy-egy projektre összeállt team. (Az eddigi díjazottakról a: http://lakberendezok.hu/ev-lakberendezoje/az-ev-lakberendezoje-palyazat-eddigi-nyertesei.html oldalon olvashat.)

Mivel nemcsak a lakberendezők szakmai elismerését és a magas minőségi színvonalon végzett lakberendezői munka díjazását tartjuk fontosnak, hanem magának a magyarországi lakberendező szakmának az újrapozícionálását és megbecsülését is, így 2012-től a rangos megmérettetés nyílt pályázattá alakult. A nyíltság értelmében azok is részt vehetnek a megmérettetésen, akik nem tagjai a szövetségnek, így minden magyarországi, minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személy, csapat ill. hallgató beadhatja pályázatát a korábbi évek szerint egyénileg (lakberendező és pályakezdő lakberendező kategóriában), illetve csapatban ( team kategóriában).

Különleges pályázati kiírással találkozhatnak az érdeklődő pályakezdők idén, hiszen olyan új építésű, I. kerületi társasházi lakás berendezésének megtervezése a feladat, mely az OTP Lakástakarék jóvoltából egy valós projekt része.

Érdekes, új lehetőség nyílt a tapasztalt, verzátus tervezők előtt is. A LOSZ Év Lakberendezője 2016. pályázattal egy időben, idén kihirdetésre került egy különleges pályázat “Megvalósult álom” címmel.

Részletek:

http://lakberendezok.hu/kiemelt-cikkek/ev-lakberendezoje-2016.html