Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand Villanyszerelői Klub

2017-09-27 00:00:00

A Legrand Zrt. 2017-ben elindította a Legrand Villanyszerelői Klub nevű online programját.
Legrand Villanyszerelői Klub

Amennyiben Ön villanyszerelő szakember, lépjen be a Klubba és vegyen részt jelenleg futó akcióinkban:

  1. Élvezze a Valena Life és Allure SZERELVÉNYEK által nyújtott KÉNYELMET, időmegtakarítást és biztonságot, SZERELJEN fel egy ingatlant és kapjon egy Stripax CSUPASZOLÓFOGÓT ingyen!
  2. Tapasztalja meg a LEGRAND KÉTVEZETÉKES VIDEO KAPUTELEFON egyszerű felszerelését és kapjon EGY 5000 Ft-OS SHELL ÜZEMANYAG VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT AJÁNDÉKBA!
  3. Haladjon a korral és használjon USB töltőaljzatokat a NILOÉ családban is! Minimum 30 ezer forint összértékű rendelés esetén megajándékozzuk két különböző Niloé USB funkcióval!

A Klubba való belépéshez, regisztráljon a https://legrandpartnerklub.hu/ oldalon.
Az Akció menüpontban tájékozódhat az éppen aktuális akcióinkról.

Rendelés előtt olvassa el az akcióban való részvétel feltételeit az akció leírásánál az lvk.legrand.hu oldalon! Próbálja ki a Legrand innovatív termékeit és mindig velünk akar majd dolgozni:

  • Legrand minőség
  • Egyedülálló forma, szín- és funkcióválaszték, stílusos, modern megjelenés
  • Hatékonyság: gyors és esztétikus szerelés – jelentős munkaóra megtakarítás!

Legyen Ön is tag a Legrand Villanyszerelői Klubban! Segítünk szakmai és üzleti fejlődésében, ráadásul tagjaink között 2018. júniusában egy Renault Clio gépjárművet sorsolunk ki!