Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand - Új okosotthon katalógus

2022-01-21 00:00:00

Legrand - Új okosotthon katalógus

2022 január elsejétől tovább bővült a Legrand okosotthon portfoliója, ezáltal egy új katalógus is megjelent. Az online letölthető, több mint 100 oldalas dokumentum új megközelítésben mutatja be a termékeket, kiemelt hangsúlyt fektetve a műszaki részletekre és a telepítéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókra.

A Legrand kínálatának nagy előnye, hogy egyaránt tartalmaz megoldásokat meglévő, hagyományos alapszereléssel kiépített rendszerekhez (pl: nulla vezető nélküli világítási vagy redőnyvezérlésekhez) illetve egyszerű útmutatásokon és egyedi megoldásokon keresztül képes olyan újépítésű okosotthonok létrehozására, amelyek kábelezése csak nagyon kis mértékben tér el a hagyományos villanyszerelési rendszerektől. Az eszközök természetesen minden esetben vezeték nélkül kommunikálnak egymással, így nincs szükség semmilyen BUS kábelre, viszont új hálózat kiépítése esetén (újépítés vagy teljes villamos felújítás) a költségek csökkentése szempontjából is érdemes lehet alternatív kábelezés kiépítése.

Éppen ezért az új katalógusban bemutatásra kerül miként lehet az otthon világítási, fűtési, árnyékolási és egyéb dugalj áramköreit egyszerűen felokosítani a meglévő kábelezés módosítása nélkül, de azok is megtalálják a legmegfelelőbb megoldásokat, akiknél az alapszerelés még nem történt meg és teljesen új rendszert szeretnének létrehozni. Az egyszerű bekötési rajzok és bőséges leírások segítségével a villanyszerelők és végfelhasználók egyaránt megtalálhatják a termékkiválasztáshoz és beépítéshez szükséges információkat.

A katalógus jelenlegi állapotában számos okos terméket tartalmaz, de érdemes néhány havonta ismét felkeresni a gyártó honlapját, hiszen a 2022-es évben még sok újdonsággal fog bővülni a kínálat és így az okosotthon katalógus is. Jelenlegi termékújdonságok:

  • Okos egypólusú kapcsolók nulla és nulla nélküli rendszerekhez
  • Okos árnyékoló vezérlők nulla és nulla nélküli rendszerekhez
  • Okos csillárkapcsolók
  • Hordozható és vízmentes okos dugaljak
  • Okos kábelkivezetők
  • Szerelvényezhető padlódobozba, asztali elosztósorba, felnyiló Pop-up dobozba szerelhető okos P.Mosaic relémodul
  • Okos termosztátok falon kívüli és süllyesztett, valamint száraz-kontakt és OpenTherm kimenettel
  • Okos radiátor szelepek
  • Okos kalapsínre pattintható kontaktorok, impulzusrelék és mérőmodulok
  • Okos kamerék, kapucsengők, füst és CO érzékelők, időjárás állomások … stb

Az okos termékek mellett a katalógus tartalmazza a kiépítéshez szükséges hagyományos villanyszerelési termékeket is (hagyományos szerelvények, szerelvénydobozok, elosztószekrények, kalapsínre szerelhető védelmi készülékek, díszítőkeretek, …stb) így egyetlen helyen megtalálható minden olyan termék, ami az otthon villanyszereléséhez szükséges.

Az új katalógust itt tekintheted meg:

Legrand - Smarthome katalógus 2022