Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand megoldások strukturált hálózatokra

2015-11-25 00:00:00

A Legrand teljes körű megoldást biztosít a hang-, kép-, adatátviteli rendszerek kialakításához. Kínálatunkban megtalálhatók az informatikai aljzatok, a fali és álló rack szekrények, szerverszekrények, patch panelek, fali és patch kábelek, melyek kiegészíthetők más Legrand termékekkel is, pl.: DLP kábelcsatornák és kábelezési kiegészítők, kábeltálcák, szünetmentes tápegységek, ipari szekrények.
Legrand megoldások strukturált hálózatokra

LCS2 rendszerünk ideális megoldást biztosít munkaállomások kialakítására: egyszerű és gyors szerelhetőség (pl.: a patch panelek gyors rögzítős megoldással rögzíthetők a szekrényekben), kiépítés és karbantartás. Rendszerünkre akár 25 év garanciát adunk. 1U magasságon belül lehetséges az átállás optikából rézre, mely egyedülálló és helytakarékos megoldást biztosít.

Linkeo rendszerünk kialakításánál is a könnyű telepíthetőség és a teljes funkcionalitás volt az irányadó. A Linkeo rack szekrények és tartozékai széles választéka a költségvetés kiírásokban szereplő elvárásoknak megfelelően használhatók fel. Szekrényeink könnyen szerelhetők: levehető ajtókkal és oldallapokkal ellátottak, az ajtók megfordítható nyitásúak, soroló készlet segítségével akár több szekrényt is egymás mellé lehet installálni, és az összes fém alkatrész egyszerűen földelhető. A Linkeo patch panelekben az azonosítást a 6 színű jelölő modul teszi könnyebbé, és egy panelen belül lehetőség van több típusú csatlakozó használatára.