Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand Keor HPE szünetmentes áramforrások 500 kW-ig

2019-10-29 00:00:00

A Legrand Keor HPE nagyteljesítményű trafómentes szünetmentes áramforrás termékcsaládja évről évre egyre nagyobb teljesítmény skálában érhető el.
Legrand Keor HPE szünetmentes áramforrások 500 kW-ig

Idei negyedévétől már megjelent a legújabb fejlesztési lépcsőfok terméke, amellyel egységenként akár 500 kW terhelés is áthidalható. A teljes kínálat változatlanul széles kommunikációs és erőátviteli kiegészítő szortimenttel rendelkezik, úgymint: Web/SNMP és RS485 Modbus interfészek, külső bypass szekrények és leválasztó transzformátorok, szinkronizáló és párhuzamosító egységek, stb..

A Keor HPE szünetmentesek működési hatékonysága változatlanul kimagasló, hiszen a szabadalmaztatott „Green Conversion” üzemmódban akár 99% is elérhető. Az UPS-ek a legmodernebb nagyteljesítményű 3L IGBT-vel vannak felszerelve egyenirányító és inverter oldalon egyaránt, így a rájuk köthető fogyasztók maximális látszólagos és hatásos teljesítménye megegyezik, hiszen a készülék kimeneti teljesítménytényezője 1 (azaz kVA = kW). Az UPS akkumulátor kezelése szintén egyedülálló. A dinamikus töltési üzemmódnak (DCM) köszönhetően alacsony töltési idő mellett maximális futási idő érhető el, míg GCBC technológia az akkumulátorok élettartalmát maximalizálja.

A maximális hatékonyságnak és maximális kimeneti teljesítménynek köszönhetően a Keor HPE alacsony TCO (Total Cost of Ownership) mellett kompakt és megbízható áramellátásra képes széles teljesítmény skálán. A Keor HPE készülékek egyaránt alkalmasak adatbankok redundáns védelmére, valamint nagyteljesítményű ipari fogyasztók és kritikus épületek (pl. egészségügy, bank szektor, infrastruktúra) folyamatos és biztonságos energia ellátására.

A teljes kínálat megtalálható a Legrand legújabb UPS nagykatalógusában: https://legrand.hu/download/84/legrand-ups-nagykatalogus-2019-v2-1562926967pdf

Czövek Endre, értékesítési vezető