Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand kaputelefonok az ön igényeire szabva

2016-06-21 00:00:00

A Legrand csoport kaputelefon választéka egyszerű és könnyen szerelhető megoldást nyújt otthona, valamint kisebb-nagyobb épületek komfortja és biztonsága érdekében. A választékban könnyedén megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő stílusú rendszert, legyen szó akár kicsi, akár nagyobb méretű projektekről, új építésről vagy felújításról.
Legrand kaputelefonok az ön igényeire szabva

Az audió- és videó szettek alap készletei egyszerű és gyors megoldást kínálnak 1 vagy 2 lakásos társasházak, családi házak esetében. A szett tartalmaz minden elemet, ami a rendszer kiépítéséhez szükséges: tápegységet, kaputábla panelt, beltéri egységet és egyéb szerelési kiegészítőket. Minden beltéri egység rendelkezik mágneszár és másodlagos ajtónyitási lehetőséggel, valamint INTERCOM funkcióval. Az alap készlet maximum három beltéri egységig bővíthető.

A szabad választás megkönnyítése érdekében a Bticino létrehozta a két vezetékes bővíthető készleteket. A személyre szabhatóság jegyében e készletek az alap szettek minden funkciójával rendelkeznek, azonban korlátlanul bővíthetővé váltak más rendszerelemekkel is, mint például: kiegészítő kültéri- és beltéri egységek, kamera autóbejárat megfigyeléshez, okos ház eszközök otthona automatizáláshoz. Legújabb 7” színes videó beltéri egységünk segítségével a videó képet és hangot mobiltelefonra/tabletra is továbbíthatjuk, kitekinthetünk, ajtót nyithatunk.

Kétvezetékes rendszer a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás felújításokhoz, valamint azokban az esetekben, amikor az időmegtakarítás és a telepítés könnyedsége az elsődleges szempont. Felújítás során, amennyiben a meglévő kábel állapota megfelelő, használható lesz az is, így nincs szükség sem a falak rongálására, sem pedig a kábelek újra vezetékezésére. Kétvezetékes megoldást használva lehetőség van kis megfigyelő rendszerek telepítésére, amivel számos kaputábla és kamera csatlakozhat a rendszerhez (felvételkészítés nélkül), így akár 3900 lakás, lakásonként 5 beltéri egységgel is, lefedetté válhat.

A D45 videó kaputelefon rendszert elsősorban nagy projektekhez fejlesztették ki, ideális megoldást kínálva 4000 lakásos lakóparkokhoz. A rendszer magas minőségű kiépítést tesz lehetővé a kiépítési távolság és az épületek nagyságát tekintve. A rendszer az alábbi funkciókat tudja: hívás, becsengetés, beszélgetés, monitoring, zárnyitás, CCTV és riasztórendszer csatlakoztatását a hálózathoz.