Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand jelenlét a szakképzésben

2017-01-06 00:00:00

2017.1.6 | A göteborgi szakmai versenyen nagyon erős mezőny alakult ki, új területek, illetve szakmák jelentek meg a szakképzésben. Láthatóan kezd megszűnni a szakképzések és felsőoktatás között lévő, évek óta megjelenő merev határ.
Legrand jelenlét a szakképzésben

A versenyen olyan szakmák is megmutatkoztak, melyek felsőoktatási szintet követelnek, mint például a robotika. A göteborgi EuroSkills versenyen 35 szakmában, 28 országból mintegy 500 fiatal szakmunkás indult, köztük 16 magyar 14 szakmában. A magyar versenyzők összességében elnyerték a nemzet legjobbja elismerést, ezenkívül több bronz- és ezüstéremmel tértek haza, így az összesítő éremtáblán a 8. helyen végeztek.

A Legrand Zrt. hisz a szakképzés fejlesztésében, mert a magyar gazdaságnak szüksége van jól felkészült, kiváló szakemberekre. Magyarországnak képesnek kell lennie a legújabb ismeretek, illetve a legmodernebb alkalmazások fejlesztésére és felhasználására.

A szakmai és oktatás felé elkötelezett munkatársunk Kummer Zoltán sok éves szakmai tudásával segítette a villanyszerelő versenyzőt az eredményes részvételben, ezenkívül segédkezett a verseny lebonyolításában is.