Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand Green’UP termékcsalád

2021-02-09 00:00:00

Legrand Green’UP termékcsalád

A Legrand Green’UP termékcsalád igen magas technikai színvonalon, de mégis az egyszerűbb elvárásoknak is eleget téve kínál jármű töltési megoldásokat. A legegyszerűbb megoldás a Green’UP Access termékek használata, melyek hosszított, ezüstözött érintkezővel ellátott aljzatokból és kittből állnak, amely a 3,7 kW-os töltőkhöz az elosztóban kialakítható külön áramkörhöz szükséges elemek tartalmazza (A Green’UP Access kit tartalma: egyedi, védelemmel kombinált áramvédő kapcsoló, erősített dugaszolóaljzat, ezüstözött, nagyobb csatlakozó felülettel, valamint egy töltő vezetéktartó, melyek megfelelően méretezett vezetékezéssel kialakítva biztosítják a biztonságos, tartós 16A-es töltést.). A piacon jelenleg egyedül a Legrand Green’UP kínálatában szerepel a megerősített dugaszolóaljzat.

 

 

A Legrand a következő teljesítmény lépcsőkkel gyártja töltőit: 3,7; 7,4; 11 és 22 kW. A felső korlát a 2x22 kW-os, 3 fázisú Green’UP Prémium töltőhely, akár falra szerelhető, akár álló töltőállomás kialakítással 2 töltőhellyel. Természetesen ezekhez is töltőállomásonként egyedi kábelezés és megfelelően kialakított védelmi kör szükséges. Lehetőség van külső vezérlő jel bekötésére (feszültségmentes kontaktus), ami lehet akár csúcsidő/völgyidő jel, akár be-/kikapcsolás, stb.

 

 

A töltőinket (a legegyszerűbb megerősített aljzatot kivéve) valamilyen módon okos eszközzel, mint mobil telefonos applikáció, tablet vagy számítógép el lehet érni, adatokat lehet kinyerni, és lehet vezérelni. A töltőinkben bluetooth kommunikáció van alapból, amely segítségével applikáción keresztül lehet indítani, megállítani, programozni a töltést, illetve az utolsó töltés fogyasztási adatai is megjeleníthetők. Amennyiben IP kártya is belekerül a töltőbe, akkor akár RJ45-ön, akár WIFI-n keresztül fel lehet csatlakozni az adott töltőre és a benne levő weblapon keresztül lehet elérni a programozást, vezérlést, és a múltbéli mérési adatokat. Amennyiben olyan környezetbe kerül alkalmazásra, akkor egy RFID olvasóval kiegészítve, akár személyhez/autóhoz rendelt egyedi töltéseket is lehet követni, akár elszámoláshoz szükséges mérési adatokkal. A Green’UP Prémium járműtöltők teljes választéka katalógusban megtalálható a védelmi kialakítás javaslatokkal együtt a könnyebb tervezhetőségért.