Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand ezüstérem az Év Felelős Foglalkoztatója 2018 pályázaton

2018-11-27 00:00:00

2018. november 22-én hirdették ki az „Év Felelős Foglalkoztatója 2018” pályázat nyerteseit.
Legrand ezüstérem az Év Felelős Foglalkoztatója 2018 pályázaton

Idén 73 cég 90 pályázata közül választották ki a díjazottakat. Katona Szilvia HR igazgató vette át a Legrand Zrt. nevében a nagyvállalati kategória Ezüst minősítésű elismerő oklevelet.

Olyan vállalkozások bemutatkozása ez a pályázat, amelyek valóban legfontosabb értékükként kezelik a munkatársaikat és jólétük, fejlesztésük érdekében sokat tesznek. A Legrand felelős vállalkozásként mindig is nagy hangsúlyt helyezett a munkavállalói well-being megvalósulására. Elkötelezettségünk a közösségi értékek iránt áthatja minden tevékenységünket. A vezetés kiemelten fontosnak tartja a munkavállalók bevonását a működés minden területén életre hívott kezdeményezések sikeres megvalósításába.

Az ünnepélyes díjátadó napján megtartott konferencián előadó is volt Katona Szilvia HR igazgató. Prezentációjában bemutatta a Legrand jó gyakorlatait, melyek a visszajelzések alapján inspirálóak voltak a hallgatóság számára.

Ennek az újabb díjnak az elnyerése mindannyiunk érdeme, gratulálunk minden munkatársunknak!