Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand ELIOT program / CES 2017 jelenlét

2017-01-23 00:00:00

Egymást követő harmadik évben, a Legrand mint az elektromos és digitális épületinfrastruktúrák globális szakértője, részt vett a Consumer Electronics Show-n (CES) Las Vegasban január 5-8-ig, ahol bemutatta az Eliot programban bevezetett új kaputelefon- és digitális világításvezérlési rendszerét.
Legrand ELIOT program / CES 2017 jelenlét

“A jelenlétünk a 2017-es CES-en tükrözi globális törekvéseinket az intelligens otthon piacán” mondta Gilles Schnepp, a Legrand vezérigazgatója. “Stratégiánk magában foglalja az innovatív csatlakozási megoldásokat, megfelelő infrastruktúra kiépítését, és az átjárható partnerségen keresztül bármely követelmény teljesítését.”

 

Az Eliot három sarokköve közül az egyik a csatlakoztatott eszközök rendszere. A Legrand célja, hogy megújítsa és népszerűsítse az okos otthon rendszereket. Bemutatásra került az új kaputelefon rendszer, amely lehetővé teszi a cselekvést (kamera, beszéd, beengedés) bármely időpontban, egy tabletről vagy okostelefonról az ingyenesen letölthető Door Entry alkalmazással.

Az eszközök használatához a nagy-teljesítményű hálózaton kívül szükség van olyan épületen belüli infrastruktúrára is, amely lehetővé teszi az eszközök csatlakoztathatását. Ez az Eliot program második sarokköve.

A Legrand Eliot program stratégiájának központja pedig a partnerség és átjárhatóság. A Legrand termékei kapcsolják össze a felhasználókat és a szolgáltatókat egy megbízható hálózatban.