Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand a legjobb gyárak között

2016-05-20 00:00:00

Első alkalommal osztották ki az Év Gyára verseny nyerteseinek járó díjakat május 13-án. A Legrand Zrt. A legjobb menedzsment folyamatok kategóriagyőztese lett és kiérdemelte a zsűri Társadalmi felelősségvállalás különdíját is. A díjátadó gálán a vállalat nevében Károlyi László vezérigazgató úr vette át a két oklevelet és az emlékplakettet.
Legrand a legjobb gyárak között

A Profession Publishing Hungary Kiadó –két fordulóban- kiírt, Magyarországon hiánypótlónak tekinthető pályázatán 3 méretnagyságban, 7 kategóriában összesen 51 pályázó versenymunkáját bírálta el a szakmai zsűri. A beküldött pályamunkákat 75%-ban objektív adatokra, 25%-ban személyes benyomásokra támaszkodva a Process Solution csapata értékelte. Nem voltak könnyű helyzetben, hiszen szektortól függetlenül a teljes hazai gyártóipar összemérését kellett a pályázati rendszerben megvalósítaniuk. A rövid listára került cégek személyes auditálását követően a 13 fős szakmai grémium hozta meg a döntést.

A Legrand Zrt. pályázati anyaga alapján 3 kategóriában (legjobb menedzsment folyamatok, termelés és dolgozói elégedettség) is bekerült a rövid listán szereplők közé, ami egészen kiemelkedő eredmény. A díjak átadásánál méltatták a vállalat eddig elért eredményeit, újító gondolatait és folyamatait. A legjobb menedzsment folyamatok kategóriagyőzelme azt bizonyítja számunkra, hogy céljaink teljesítését támogató és innovatív vezetési szemlélet mellett jó irányból közelítjük meg.

A pályázati kiírásban nem szerepelt a társadalmi szerepvállalás, mint külön kategória, de a zsűri egyöntetű döntése alapján különdíjat ítéltek meg a Legrand Zrt.-nek ezen a területen bemutatott tevékenységéért.

Az Év Gyára 2015 pályázaton elért kiváló eredmény mindannyiunk munkájának elismerése, gratulálunk és köszönjük minden munkavállalónknak!

Károlyi László

vezérigazgató