Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand a felelősen gazdálkodó vállalat

2016-05-25 00:00:00

A Legrand Zrt. sokszínű környezetvédelmi programján belül figyelmet fordít a felnövekvő generáció környezettudatos magatartásának formálására. Az Ökopoli-verseny és Két kerékkel egészségesebb elnevezésű (első sorban iskolás gyerekeket megmozgató) rendezvényeken, valamint a saját dolgozóknak és családjaiknak szervezett parkosítási és szemétszedési akciókon túl a hulladékgyűjtéssel és hasznosítással kapcsolatban is igyekszik tanító szerepet betölteni.
Legrand a felelősen gazdálkodó vállalat

A felelősségen túltekintve büszkék vagyunk a csongrádi Ének-zene Általános Iskola 1b és 2b osztályos tanulóinak rajzaiból a Legrand Zrt. számára összeállított katalógusra, amelyben a gyerekek a rajzaikon keresztül mutatták be, hogy mit gondolnak a szemétgyűjtés fontosságáról és a környezetük tisztaságáról.

A vállalat vezetése a Legrand Csoport és a Legrand Zrt. tekintetében egyaránt tudja, hogy óriási a felelőssége a munkavállalók, a társadalom és környezet iránt. Mi elsősorban nem beszélünk a hiteles és felelős működésről, hanem sokat és folyamatosan teszünk azért, hogy ez a szellemiség a gyakorlatban is érvényesüljön.

Ennek a felelős vállalati működésnek az elismerése volt a 2015-ben multinacionális kategóriában elnyert Üzleti Etikai Díj és az Üzleti Élet a Környezetért I. helyezés díja is. A Legrand cselekvési tervében a 2014-2018 közötti periódusban megkülönböztetett figyelmet kap a környezet védelme. A «fenntartható fejlődés» minden alapelvét követjük, célunk az Öko-lábnyomunk további csökkentése.

Köszönjük a gyerekeknek és tanáraiknak, hogy elkészítették számunkra ezt a katalógust !