Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand 30 éve Magyarországon

2022-12-20 00:00:00

Legrand 30 éve Magyarországon

Legrand 30 éve Magyarországon

Idén decemberben 30 éve, hogy a francia Legrand Csoport megjelent a magyar piacon.

Elődje – a Kontavill Rt. – értékeit megőrizve fejlesztette tovább a meglévő termékeket, illetve újakkal bővítette a választékot, az egyedi termékeken túl rendszereket is kialakítva. A magyar gyártás és fejlesztés továbbra is kiemelt szerepet kapott a Csoport életében.

 

A 30. születésnap megünneplésére december 8-án került sor Budapesten. Már a helyszín is tükrözte a magyar-francia együttműködés szellemét. Az Opera Eiffel Műhelyház magyar-francia építészeti kooperáció, ami acélszerkezeti megoldásaival elhozta az Eiffel torony hangulatát a gálaestre.

 

A tradíció és innováció is fontos momentuma volt a rendezvényünknek: szakmai előadásunkban a régi klasszikus barna kapcsolótól elindulva sorra vettük termékválasztékunk „törzsfejlődésének” állomásait, így jutottunk el az energiaelosztási és strukturált hálózati rendszereken át az okosotthon megoldásokig.

 

Az ünnepségre Franciaországból az Európai Igazgató – Frederic Xerri úr - is ellátogatott, így a jelenlévő több, mint 300 partnerünktől első kézből tájékozódhatott a magyar gazdasági helyzetről, piaci visszajelzésekről.

 

A szakmai előadás mellett tradicionális és innovatív szórakoztató programokkal és pazar vacsorával is igyekeztünk a velünk ünneplő partnereink estéjét emlékezetessé tenni.

 

Bízunk benne, hogy a Legrand a jövőben is tovább, a partnereiért fejlődik, és újabb sikeres éveket élhetünk meg együtt!