Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Köszönetnyilvánítás a Skillstar-tól

2018-11-14 00:00:00

Komoly szakmai munkát igényelt az idei EuroSkills Budapest szervezése és lebonyolítása egyaránt.
Köszönetnyilvánítás a Skillstar-tól

A visszajelzések alapján az eredmények felülmúlták a várakozásokat, az eddig valaha volt legsikeresebb versenyként beszélnek róla. A hazai megmérettetésnek azért is volt kiemelt jelentősége, mert idén először került Közép-Kelet Európában megrendezésre ez a nagyszabású esemény.

A Legrand Zrt. számára fontos a jövő villamossági szakembereinek biztosítása, ezért elkötelezett szakmai támogatója a szakiskoláknak és a szakmai versenyeknek is, közöttük az EuroSkills versenynek. A Skills versenyek lebonyolításért felelős MKIK részéről Dr. Parragh László elnök úr és a Skillstar 2018 Nonprofit Kft. részéről Bihall Tamás ügyvezető úr az MKIK alelnöke levelükben köszönték meg a Legrand Zrt.-nek a szponzorként történő részvételét a versenyen. Külön köszöntötték Kummer Zoltán és Tamás Róbert munkatársainkat is, akik a szakmai támogatást nyújtották a villanyszerelő szakma magyar versenyzőjének.