Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Kisorsoltuk a Fődíjakat a 2017.évi online tervezői nyereményjátékunk résztvevői között

2017-09-26 00:00:00

Ahány ember, annyi álom, a Legrand termékkínálata minden álomhoz tökéletes végeredményt nyújt az egyszerűbb elemektől elkezdve az okos megoldásokig.
Kisorsoltuk a Fődíjakat a 2017.évi online tervezői nyereményjátékunk résztvevői között

A Legrand Zrt. mindennapjaiban az innováció az egyik kulcsfontosságú tényező, ezért is támogatjuk az új terveket és jutalmazzuk megálmodóikat. A tervezői nyereményjátékunk a Legrand termékekben rejlő lehetőségekről szóltak. 

„Az építkezés álmodozással kezdődik, tegye ezt a Legranddal!” elnevezésű, www.legrand.hu weboldalon meghirdetett on-line nyereményjáték zárásaként kisorsoltuk a fődíjakat.

Gratulálunk az évközbeni nyerteseknek és a fődíjak szerencsés nyerteseinek is!

  • Németh Imre               - Fődij I: 1 db 4 napos 2 személyes milánói hétvégére jogosító utazási voucher
  • Kaszál László             - Fődíj II: Feldobox Wellness Üdülés doboz
  • Füle Ernő                    - Fődíj III: Feldobox Kastélyszálló doboz

 

 A nyeremények nyilvános, ünnepélyes átadására 2017.szeptember 13. napján /szerdán/ a Legrand Zrt. kereskedelmi irodájában (cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 8.) került sor. A díjakat Mikus György kereskedelmi igazgató és Márki-Zay Péter marketing vezető adta át.

 

Köszönjük, hogy a Legranddal álmodtak!