Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Keor SPE RT – Új, rackbe szerelhető UPS kínálat

2023-06-19 00:00:00

Keor SPE RT – Új, rackbe szerelhető UPS kínálat

Az új termékcsalád a korábbról jól ismert Keor Line RT szortimentet váltja

Az új, kis mélységű, rack szekrénybe szerelhető, halk, vonali interaktív termékek 750 és 3000 VA teljesítmény között kínálnak energiahatékony megoldásokat kifejezetten LAN környezetbe.

Az informatikai csatlakozóaljzatokkal szerelt készülékek megtáplálásukat és kimeneteiket tekintve egyaránt plug&play kialakításúak. A készülékek homloklapján elhelyezkedő, elfordítható LCD kijelző lehetővé teszi a diagnosztikák futtatását, alapvető beállítások egyszerű módosítását, továbbá a hibaüzenetek azonnali kiolvasását. A kínálat technológiájából és kompakt felépítéséből adódóan halk és biztonságos védelmet garantál asztali számítógépek, kisebb szerverek, illetve aktív eszközök számára, 95%-os kiemelkedő hatékonyság mellett. Az új kínálatban megjelennek továbbá nem csak a 2U, de az 1U és 3U magas kialakítások is. 

Megjelenés szempontjából az új Keor SPE RT termékei illeszkednek a Legrand által kínált egyéb UPS termékcsaládokhoz, hiszen ezen típusnál is a fekete és fehér színek, valamint az egyedi perforációk biztosítják a modern és egyedi külsőt.

A szortiment számos kiegészítővel is rendelkezik, úgymint külső bypass kapcsoló, akkumulátor bővítő packok és távfelügyeleti kártyák. Természetesen az UPS-be és az akkumulátor packba épített akkumulátorok egyaránt hot-swap cserélhetők a készülékek kiszerelése nélkül.