Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Károlyi László ’Az év vezérigazgatója -Innováció’ kategóriában

2019-04-10 00:00:00

2019. április 4-5.én Párkányban került sor a Jubileumi Vezérigazgató Találkozóra.
Károlyi László ’Az év vezérigazgatója -Innováció’ kategóriában

A nagykorúvá vált rendezvény szervezői idén a digitalizáció köré rendezték a programokat. Az előadók beszéltek arról, hogy mennyire bonyolult és komplex hálózat a világ, és keresték a megoldásokat ennek az áttekintésére. Megvizsgálták azt is, hogy mekkora mozgástere van a gazdaságoknak ebben a modern, globalizálódott világgazdaságban. Felhívták a figyelmet arra, hogy nekünk magyaroknak is alkalmaznunk kell az új infokommunikációs technológiákat ahhoz, hogy versenyben maradjunk. A változó világ újfajta vezetői módszereket és stratégiát igényel mindenkitől, ezekre hallhattak példákat a nagyvállalati vezetőktől a résztvevők.

Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója a prezentációjában a döntések hatékonyságát befolyásoló tényezők bemutatása mellett a tradíció és innováció „házasítását” mutatta meg a Legrand gazdasági sikerei mentén. 5 lépésben felvázolta azt a szervezetépítési és irányítási módszert, amelyet nemrég megjelent könyvében a Crenchmarking-ban részletesen is megismerhetünk.

A Jubileumi Vezérigazgató Találkozó keretében ünnepélyes keretek között átadásra került vezetői díjak közül a bírálók Károlyi Lászlónak ítélték Az év vezérigazgatója – Innováció díjat.