Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Károlyi László adta át a BCSDH Változásvezetői díját

2018-10-19 00:00:00

Károlyi László adta át a BCSDH Változásvezetői díját
Károlyi László adta át a BCSDH Változásvezetői díját

2018. október 18-án a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (Business Council for Sustainable Development in Hungary / BCSDH) üzleti ebédet követően került sor a Fenntartható Jövőért Díj idei nyerteseinek a kihirdetésére és a díjak átadására. 

A BCSDH azokat a vezetőket kívánja elismerni ezzel a díjjal, akik a munkájukban és azon felül is sikeresen képviselik a felelős, fenntartható gondolkodást. Azokat a vezetőket, akik a saját területükön a legtöbbet tették azért, hogy az üzleti világ hozzájáruljon a fenntartható kihívások leküzdéséhez és megfelelő szerepet vállaljon annak érdekében, hogy egy élhetőbb, fenntarthatóbb világban éljünk. A pályázat keretében három kategóriában került sor eredményhirdetésre: Üzleti megoldás, Vezető nő és Változásvezető kategóriákban.  

2017-ben Károlyi László nyerte el a Változásvezetői Díjat. Ezt a rangos elismerést idén pedig ifj. Chikán Attilával (BCSDH elnök) és Doreswamy Nandkishore-val (Nandu) (London Business School Stratégiai és Vállalkozási Karának vezető tanácsadója) együtt ő adta át a pályázat nyertesének Molnár Károly úrnak az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosának és ügyvezető igazgatójának. 

További részletek: www.bcsdh.hu