Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Károlyi László a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke

2020-09-21 00:00:00

Szeptember 16-án a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara (MFKI) Igazgatótanácsa egyhangúlag megválasztotta a Kamara új elnökének, Károlyi Lászlót.
Károlyi László a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke

Károlyi László 2004-től a Legrand Zrt. vezérigazgatója.
Az évek során számos díjjal ismerték el munkásságát, többek között:
- 2020-ban, immár ötödik éve kapta meg a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.
- 2018-ban a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CsMKIK), döntése alapján a megye gazdasági életében és a kamarai munkában nyújtott kimagasló eredményéért Csongrád Megye Gazdaságáért Díjjal tüntették ki.
- Az Év Menedzsere volt a gazdasági válsággal terhelt 2009- es évben.

Az új elnök célkitűzései a 2020-2023-as ciklusra
- Hangsúlyosabbá tenni a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara pozícióját, mint kulcsszereplőt a francia-magyar üzleti közösségben. - Tagjaink érdekében, a gazdasági szabályzók vállalkozásbarát és beruházást ösztönző fejlesztési javaslatainak a képviselete állami intézményi szervezetek felé.
- Innovatív és kreatív megoldásokat kínálni tagjaink versenyképességének javítása érdekében, alkalmazkodva a jelenlegi és jövőbeli környezeti változásokhoz és kihívásokhoz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara 1991 óta a magyar - francia üzleti közösség mozgatórugója. A kamara 3 fő célkitűzése:
- A Magyarország és Franciaország közötti kereskedelmi kapcsolatok és befektetések ösztönzése
- A magyar - francia üzleti közösség animálása
- Az MFKI tagvállalatai közötti kapcsolatok erősítése
A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara, 230 tagjának köszönhetően, kiváló ismeretekkel rendelkezik a helyi üzleti közösséget illetően. Tagjai között tudhatja a nagyvállalatok leányvállalatait, valamint francia, magyar vagy más nemzetközi kkv-kat és független vállalkozókat egyaránt. Az évek során meghatározó és nélkülözhetetlen szereplővé vált Magyarországon. Fontos szerepet játszik a neki bizalmat szavazó francia vállalatok projektjeinek megvalósításában és kivitelezésében.
Az MFKI 2019. január 1-től, egy francia állami koncessziós szerződés keretein belül a „Team France Export” kizárólagos képviselője Magyarországon. Olyan francia kkv-kat és közepes piaci tőkeértékű vállalatokat szolgál ki, amelyek exporttámogató szolgáltatásban szeretnének részesülni a magyar piacon.
Kapcsolat: Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara – Bacskainé Ruska Mónika
Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.
Tel: (+36 1) 317 8268
Honlap: www.ccifrance-hongrie.org
E-mail: info@ccifrance-hongrie.org