Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Ismét Bisnode AAA minősítés 2017-ben

2017-03-13 00:00:00

2017.3.13 | Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján ismét azok között a vállalatok között vagyunk, melyek pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak. A Bisnode nemzetközi cégminősítő rendszer az üzleti megbízhatóságot nemzetközi szakértők által kialakított rendszer szerint méri.
Ismét Bisnode AAA minősítés 2017-ben

A LEGRAND ZRT. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a vállalkozások 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak.

 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat: mérlegadatokat, eredmény-kimutatást és trendeket. A minősítés figyelembe veszi a vállalat vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait és azok kapcsolódásait. A fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez.

A Bisnode AAA minősítésünk nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem a minősítés kialakítási rendszerének köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező időszakban a Legrand továbbra is stabil szereplője lesz a piacnak.