Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Internet áramszünet esetén? Keor DC

2021-05-20 00:00:00

Internet áramszünet esetén? Keor DC

 

Internet áramszünet esetén? Keor DC.

Az otthoni informatikai eszközök szünetmentes védelme egyre inkább szem előtt tartott téma. A megnövekedett otthoni munkavégzés miatt nagy hangsúlyt kapott a modemek és routerek szünetmentesítése, amely hatására feszültségkimaradás esetén is folytatni lehet a munkát. Ugyancsak tény, hogy az okos otthonok térhódításával egyre hangsúlyosabb a folyamatos otthoni hálózat szerepe, valamint a média boxok és az esetleges IoT lapkagép központok szünetmentes működése.

 

Az ilyen igények miatt került kifejlesztésre a Legrand legújabb szünetmentes adaptere a Keor DC. A készülék számos egyedi paraméterrel rendelkezik. Maga a szünetmentes rendkívül kicsi: 95x92x29mm. Jóformán bárhova elhelyezhető, akár az ágy mellé is, mivel működése teljesen hangtalan. A készülék jóformán semennyi hőt nem termel, azaz zárt szerkénybe is betehető anélkül, hogy működési stabilitása vagy élettartama romlana.

 

A szünetmentes nem rendelkezik hagyományos háztartási aljzattal, helyette cserélhető dugókkal szerelhető fel, amely közvetlen DC megtáplálást jelent a védeni kívánt eszközökkel. A Keor DC 4 különböző méretű (5.5x2.5, 5.5x2.1, 4.75x1.7, 3.5x1.35) pozitív polaritású adapter csatlakozóval van szállítva, ugyanakkor 4 különböző DC kimeneti feszültség (9 / 12 / 15 / 19 Vdc) is beállítható rajta, így a megtáplálandó eszközök felhasználása rendkívül széleskörű. A lítium akkumulátorral szerelt egység maximum 25 W teljesítményt képes védeni akár 30 percen keresztül. A Keor DC feltöltött akkumulátor mellett hálózati betáplálás nélkül is bekapcsolható, így ideiglenes megtáplálásként is használható teljesen feszültségmentes hálózaton. A készülék hangriasztással jelzi a tápfeszültség elvesztését. A Keor DC letisztult dizájn mellett rendkívül felhasználóbarát kezelhetőséget biztosít, hiszen mindössze egyetlen gomb segítségével be lehet állítani a kívánt feszültségszintet, valamint ki/be lehet kapcsolni az egységet. A fehér doboz tetején elhelyezett zöld LED-ek segítségével bármikor leolvasható a készülék töltöttségi állapota.

 

Az új termékről készült bemutató videó megtalálható a gyártó hivatalos youtube csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=jcHuUrkoZJ0

További részletek (adatlapok és katalógusok) letölthetők a hivatalos weboldalról: https://www.legrand.hu/ups

 

Természetesen a Legrand kínálatában továbbra is elérhetők a hagyományos felépítésű, háztartási csatlakozós UPS-ek, amelyekkel nagyobb teljesítmények és adapter nélküli eszközök is védhetők.