Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Információ: Újrainduló partnerlátogatások

2020-05-11 00:00:00

Információ: Újrainduló partnerlátogatások

Tisztelt Partnerünk!

 

A Legrand Zrt. számára kiemelt fontosságú a munkatársaink és partnereink egészségének megőrzése. A Covid-19 vírus komolyságára tekintettel számos intézkedést vezettünk be, melyek az üzletmenet folytonosságát nem veszélyeztették, csak áthelyezték új kapcsolattartási felületekre.

Belföldi üzleti partnereink látogatásával kapcsolatosan az alábbi változásokról tájékoztatjuk Önöket:

  • Illeszkedve a Kormány döntéséhez (vidéki mozgások engedélyezése) 2020. május 11-től a kereskedelmi területen dolgozó munkatársaink fokozatosan visszatérnek a területekre.
  • Amennyiben az Önök működésében továbbra is csak a telefonos és e-mailes kapcsolattartás engedélyezett, kérjük jelezzék azt a munkatársaink felé. Természetesen területi képviselőink továbbra is rendelkezésükre állnak a vészhelyzet idején megszokottá vált kapcsolattartási formákban.
  • A területeken dolgozókat egyéni egészségvédelmi eszközökkel (védőmaszk, egyszerhasználatos kesztyű, fertőtlenítőszer) láttuk el, használatukat kötelezően előírtuk munkatársainknak. Kérjük Önöket, hogy kollégáinkkal szemben Önök is tanúsítsanak felelősségteljes magatartást, használjanak védőfelszerelést a személyes találkozások alkalmával.

 

A Legrand és az Önök célja közös, erősödjünk együtt a vírus okozta helyzet után, segítsük egymást!

Köszönjük Tisztelt Partnereinknek az együttműködést!

 

Üdvözlettel:

Legrand Zrt.