Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Incara - bútorba süllyeszthető irodai megoldások

2023-09-06 00:00:00

Incara - bútorba süllyeszthető irodai megoldások

Az Incara termékcsalád integrált irodai megoldásokat kínál. A bútorlapba süllyeszthető és bútorlapra rögzíthető innovatív, prémium termékek a felhasználók számára egyszerű használatot, a szakemberek számára pedig könnyű és gyors szerelést biztosítanak. Az Incara kínálata egyesíti a funkcionális, ergonomikus és innovatív csatlakozási megoldásokat, melyek bármilyen modern munkaterülethez igazodni tudnak. Az íróasztalba vagy tárgyalóasztalba süllyeszthető erősáramú és gyengeáramú csatlakozóaljzatok között elérhetők 2P+F dugaljak, USB-A+C töltőaljzatok, RJ45 informatikai aljzatok vagy HDMI aljzatok. A termékek között megtalálható üres, Program Mosaic szerelvényekkel tetszőlegesen felszerelhető kivitel, vagy már előre, gyárilag felszerelt változat is. Az Incara teljes választéka a pCon szoftverben is megtalálható, ahol 3D-s enteriőr tervek készíthetők.

 

További információk az online, PDF formátumban letölthető Incara katalógusában és használati útmutatóiban megtalálhatók: https://legrand.hu/termekek/kabelvezetes/incara