Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Időtálló érték a magas minőség iránti elkötelezettség

2020-04-27 00:00:00

Időtálló érték a magas minőség iránti elkötelezettség

Időtálló érték a magas minőség iránti elkötelezettség


2020-ban rendhagyó módon, netes formában került meghirdetésre az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) pályázat. Normál években egy nagyszabású sajtótájékoztató keretében márciusban a Kiírók Tanácsa tájékoztatja a média képviselőit a pályázat tárgyévi legfontosabb dátumairól és a pályázókat a részvételi feltételekről. Az idei márciust azonban felülírta a koronavírus-járvány, de az ÉMIN idén is elindult.

 

A Legrand hazai és nemzetközi tapasztalatával segíti az ÉMIN pályázati rendszerét, mert fontosnak tartjuk azt, hogy olyan termékek és szolgáltatások nyerjék el az ÉMIN elismerést, amelyek a jók közül is kiemelkednek és előállítójuk számára fontos a magas minőség. A Nagydíj célja, hogy segítse a fogyasztókat a tudatos vásárlásban, a vállalkozásokat pedig ösztönözze minőségi termékek és szolgáltatások előállítására. A Legrand neve biztosíték a vásárlóknak a magas minőségre és megbízhatóságra. A név mögötti bizalmat kötelességünk megőrizni.

Vannak időtálló értékek, amelyektől nem érdemes eltérni a gyors és könnyű haszon reményében. Az egyik ilyen a magas minőség iránti elköteleződés, ez nem időszakhoz kötődik, amellett mindig ki kell tartani. Meggyőződésünk, hogy csak azok képesek jó minőségű terméket és szolgáltatást előállítani, akik a gazdasági érdekeken felüli értékeket is képviselik. Ezek az egyedi és társadalmi hasznosság, a hosszútávon fenntartható fejlődés, innováció és minőség a termékek és szolgáltatások teljes életciklusában.

Bíztatunk mindenkit arra, hogy bátran mérettessék meg termékeiket és szolgáltatásaikat az Érték és Minőség Nagydíj 2020 évi pályázati rendszerében! Kívánjuk, hogy minél többen akarjanak ennek a prémium klubnak a tagjai lenni! Sok sikert mindent pályázónak!

(további részletek: emin.hu)