Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

HVG különkiadás / Kármentesítés

2020-04-01 00:00:00

HVG különkiadás / Kármentesítés

Kármentesítés címmel jelent meg április 26-án a HVG Építőipar / Ingatlan trend különkiadásában egy cikk, melyben vállalatvezetőket kérdeztek meg a koronavírus-járvány utáni terveikről. A megkérdezettek között volt Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója is.

 

(részlet a HVG cikkéből)

A lassuló és akár leálló folyamatokkal sújtott nehéz második negyedév után sokan fokozott terhelést hozó második félévre számítanak, köztük Károlyi László, a Legrand Zrt. vezérigazgatója is. „Ennek az évnek a sikere nagyrészt azon múlik, hogy a vállalat mennyire tudja mozgósítani a tartalékait. Átgondolni a működési folyamatokat úgy, hogy a cég a második negyedévben az újratervezésre, a költségtakarékos, vagy költség-átütemezési folyamatokra koncentrál, ezáltal többletkapacitást, hatékonyságnövekedést generálva a második félévre” – fogalmazott. Sokan egyetértenek azzal, hogy a következő hónapokban növekedni fog a munkanélküliek száma. A cégvezető szerint ugyanakkor azok a vállalatok, akik ezzel a megoldással próbálják átvészelni a következő időszakot, nagyon rövidlátó üzleti stratégiát követnek.