Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Hogyan építsünk vonzó munkahelyet, ahol a munkavállaló érték

2018-11-20 00:00:00

Ezzel a mottóval került megrendezésre 2018 október 15-16.-án az a kétnapos konferencia, amelynek témája a munkahelyi jólét, a wellbeing volt.
Hogyan építsünk vonzó munkahelyet, ahol a munkavállaló érték

A záró vezetői kerekasztalos beszélgetés egyik résztvevője Károlyi László vezérigazgató úr volt, aki beszélt azokról a belső programjainkról, melyek a munkahelyi jólét megtartását hivatottak hosszú távon biztosítani. Az eddigi eredmények ismertetésén túl a 2019 évi tervekbe is bepillantást engedett a hallgatóságnak. Nálunk a Legrandnál már most is számos wellbeing elem működik. Ilyenek a Napraforgó-egészségprogram, a Leonardó-program, a sport rendezvények, Mikulás nap, évzáró rendezvény, börzék, és még számos más munkavállalóinkat érintő program.

Apró és nagy döntéseink hatása összeadódik. A sikeres wellbeing programok alapja az, hogy figyelembe veszi az alapvető emberi szükségleteket is.Ki a felelős az én jóllétemért? A cég, vagy én önmagam? A felelősség közös. A vállalat felelőssége, hogy biztosítsa a lehetőséget, a munkavállaló felelőssége pedig azzal élni!A wellbeingnek nincs hátránya, nem elérhetetlen luxus, hanem közös érdek és egyben a fenntartható vállalati siker alapja is.

A Legrand elkötelezettségét a témában mi sem mutatja jobban, mint az, hogy ennek a konferenciának aranyfokozatú támogatója és aktív résztvevője volt. A jó gyakorlatok cseréje és új programok megismerése a saját wellbeing programjaink további fejlesztésének lehetőségét hordozzák magukban.