Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Francia Nagyköveti látogatás a Legrand szentesi gyárában

2019-09-12 00:00:00

Francia Nagyköveti látogatás a Legrand szentesi gyárában

2019. szeptember 9-én Pascale Andreani Francia Nagykövet Asszony és kísérete Szentesre látogatott, hogy beszélgessenek a magyarországi gazdasági helyzetről, a francia központú Legrand lehetőségeiről és megtekintsék a gyárat. A követségi látogatók között volt Philippe Bravard gazdasági tanácsos úr, Emilien Bonnet attasé úr, valamint a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Maróthy Miklós úr. A Legrand Zrt. részéről Károlyi László vezérigazgató úr és Zsibók Zsolt Operatív Igazgató úr vettek részt a találkozón.

A baráti hangulatú megbeszélést követte a gyárlátogatás. Először rácsodálkoztak a gyárat körülvevő gondozott parkra, amely egyáltalán nem a nagy gyárak jellemzője, majd ugyanilyen meglepődéssel tapasztalták, hogy a gyártó terület éppen annyira rendezett, mint a környező park, vagy akár az irodaépület. Megnézték a gyártósori munkaterületeket, bepillantottak egy-egy folyamatba, kézbe vették a félkész termékeket, majd a már becsomagolt, útjukra váró késztermékeket is.

Pascale Andreani Nagykövet Asszony látogatása nagy jelentőségű a Legrand Zrt. számára. Rövid, de tartalmas látogatás volt, melyet mindkét oldal hasznosnak értékelt és folytatásra érdemesnek.