Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Fókuszban az átlátható működés

2017-01-04 00:00:00

Legrand részvétel a BCSDH felmérésben A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szervezet 2016-ban átfogó felmérést végzett „A vállalati fenntarthatóság komplex értelmezése” című ajánlást aláíró vállalatok körében. Kiadványban foglalták össze a felmérés eredményét a vállalati fenntarthatóság aktuális állapotáról, trendekről, jövőbeni kilátásokról és a saját gyakorlatokról.
Fókuszban az átlátható működés

74 vállalati, civil és tudományos szakértő dolgozta ki ezt a felmérést, amelyben több mint 50 már jól működő vállalati programot vetettek össze. A fókusztéma az átláthatóság volt. A kiadványban a hazai vélemények mellé helyenként nemzetközi kutatások eredményeire is hivatkoznak.

2013-ban hagyományteremtő szándékkal indította a BCSDH a felméréseket azzal a céllal, hogy a fenntarthatóság beépüljön a vállalati kultúrákba. Az értékelésükben megfogalmazottak az elkötelezettségüket nyíltan vállaló és konkrét akciókon keresztül bizonyító vállalatok véleményét mutatja be.

A Legrand Zrt. vezérigazgatója Károlyi László is részt vett a felmérésben. A Legrand számtalan tevékenységében bizonyította, hogy felelős vállalatként üzleti értéknek tartja a fenntartható fejlődést és innovációt. Hasznosnak tartja ezt a fajta benchmarkingot és merít mások jó tapasztalataiból.