Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Felelős vállalatirányítás szakmai nap / BCSDH

2020-03-02 00:00:00

Felelős vállalatirányítás szakmai nap / BCSDH

2020. február 27-én a METRO biztosított helyett az egész napos BCSDH konferenciának, melyen Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója is előadást tartott.

A szakmai nap fő témája a gyorsan változó világ és az ehhez illeszkedő rugalmas vezetői magatartás volt. Olyan aktuális kérdésekre keresték a választ a résztvevők, mint Vajon a jövő salátáját az Északi sarkon fogjuk-e termelni? Milyen legyen a gyorsan változó világban a jó vezető? Milyen fenntarthatósági elvárások alakítják a cégek fókuszait? Kell-e valamilyen tragédia, vagy egy világkörüli út a lehetetlen újradefiniálásához? Mi a CrenchmarkingTM? A nap végén összesítették a felelős vállalatirányítási jó gyakorlatokat és a jövő lehetőségeiről is beszéltek a megjelent vezetők. Projekt csapatok beszéltek az élelmezéshez, természethez és biodiverzitáshoz kapcsolódó alcélokról, melyek az év során több konferencia témáját is adják a szervezetnél.

Károlyi László az etikus üzleti vezetés témakörében tartotta meg előadását. Beszélt a tipikus üzleti etikai kérdésekről és a vezetői felelősségről, valamint a kreatív benchmarkingról, azaz a CrenchmarkingTM-ról, mely a vezérigazgató úr saját metodológiája. Ez az új szervezetfejlesztési modell fontos szerephez jut a változó világban, amikor gyorsan kell jó döntést hozni a vezetőknek ahhoz, hogy továbbra is sikeresen vezessék cégüket.


(További részletek: https://bcsdh.hu/a-gyorsan-valtozo-vilag-a-vezetoktol-is-elsosorban-rugalmassagot-kivan-a-bcsdh-elo-adasban-is-kozvetitette-a-szakmai-napjat/