Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

EuroSkills Budapest

2018-05-08 00:00:00

Budapest, 2018. május 8. – Ünnepélyes keretek között írta alá a Legrand Magyarország Zrt. a EuroSkills Budapest 2018 szponzori szerződését.
EuroSkills Budapest

Budapest, 2018. május 8. – Ünnepélyes keretek között írta alá a Legrand Magyarország Zrt. a EuroSkills Budapest 2018 szponzori szerződését. A cég nem csak termékekkel és eszközökkel támogatja a szakmák Európa bajnokságát, hanem a fiatal szakemberek felkészítésében és a verseny lebonyolításában is szerepet vállal. A Magyarországon 100 éves múltra visszatekintő Legrand Zrt. meghatározó szerepet tölt be a hazai és nemzetközi villamossági termékek piacán.

A francia központú Legrand Csoport a termékeit minden földrészen értékesíti: 90 országban van jelen leányvállalattal, de összességében 180 országban áll képviselettel vevői rendelkezésére. A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. a villanyszerelő szakma egyik főszponzora lesz az idén Budapesten megrendezett szakmák Európa-bajnokságán. A nemzetközi versenyen 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja tudását. A Legrand Zrt. termékekkel és szakmai tudással is szponzorálja a versenyt. A támogatás keretében a villanyszerelő versenyszámban induló 16 résztvevő Legrand termékeket használva bizonyíthatja tudását, így segítve a Magyarországon gyártott termékek népszerűsítését. Emellett a villanyszerelő versenypást egyik legmagasabb szakmai pozícióját, a villanyszerelők workshop menedzserét is a vállalat delegálja. A EuroSkills Budapest 2018 megrendezését a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatja, de a magyar ipar szereplői is hangsúlyos szerepet vállalnak a verseny lebonyolításában. A Legrand nem csak a nemzetközi versenyek támogatásával mutatja elkötelezettségét a villanyszerelő képzés iránt, hiszen a hazai versenyképes képzés elősegítéséért akkreditált KNX regionális központokat alakított ki és adott át országszerte: 2016-ban Győrben és Székesfehérvárott, 2017-ben Debrecenben, 2018-ban Keszthelyen és Csepelen. Károlyi László, Legrand Zrt. vezérigazgatója: „Tradíció és innováció – ez a Legrand alapelve. Ennek mentén 2007 óta aktívan támogatjuk a EuroSkills és WorldSkills versenyekre készülő magyar fiatalokat. Hiszünk abban, hogy a jövőbe érdemes befektetni, és ennek legjobb módja a szakmai tudás továbbadása és a fiatalok támogatása. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobbak Legrand termékekkel dolgoznak a versenyen.”