Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Érték és Minőség Nagydíj Pályázat

2018-03-12 00:00:00

Érték és Minőség Nagydíj Pályázat A Legrand Zrt. a Kiírók Tanácsának tagja
Érték és Minőség Nagydíj Pályázat

20 évvel ezelőtt kezdődött Magyarországon a kiemelt minőség díjazása és az újító, innovatív kezdeményezések értékelése a Magyar Termék Nagydíj Pályázati rendszerében. 20 év után az érték és minőség elismerése is új utakat keres, melyet a meghirdetők idén először az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati kiírásban foglaltak össze.

 

A Legrand folytatja a munkát az Érték és Minőség Nagydíj Kiírók Tanácsában.

A közel 100 év a magyar piacon számunkra ezt jelenti, hogy a Legrand történetében mindig fontos volt változás és a megújulni tudás. Porcelánfoglalatok gyártásától indultunk, ami már nagyon távol van a mai termékportfóliónktól. 1992-ben a sikeres privatizációt követően vált a nemzetközi Legrand Csoport tagjává a mai Legrand Magyarország Zrt. A hazai piac mellett ezzel a csatlakozással elindult a gyártás és értékesítés a nemzetközi piacok felé is. A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. Ma már termékeinket minden földrészen értékesítjük, a világ több mint 180 országában jelen vagyunk.

Úgy gondoljuk, hogy az elmúlt 99 évben a vásárlóinknak való megfeleléshez két dologra volt szükség a stratégiánkban: tradícióra és innovációra. Tradícióra a folytonossághoz, amely egy olyan gazdag belső kultúrát eredményezett, amely lehetővé tette és teszi számunkra a generációk együttműködését. Ez a generációs közös munka elősegíti a nyitottságot, az innováció keresést is. Így egyik erősíti a másikat.

Tradicionális termékek innováció segítségével megújulnak külsőben. A külső mellett az innováció a funkciók bővülését is hozza a kor aktuális igényeinek megfelelően. Több ezer funkciót tudnak már a termékeink, önállóan és rendszerbe építve egyaránt és kombinálva egymással tudásukat. USB töltők, digitális termosztátok, okos otthon megoldások, IoT kapcsolat és RJ 45 számítógépes csatlakozók mind-mind megtalálhatóak mai termék portfóliónkban.

Hazai és nemzetközi elismerések támasztják alá fejlesztéseink és gyártásunk eredményességét, a hagyomány és innováció sikeres házasítását.

 

Mit javasol a Legrand az Érték és Minőség Nagydíj pályázóinak?

Meggyőződésünk, hogy csak azok képesek jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat előállítani, akik a gazdasági érdekeiken túl a társadalmi hasznosságot és a fenntarthatóságot is beépítik üzleti filozófiájukba. A magas minőség iránti elkötelezettség nem időszakhoz kötődik, amellett mindig ki kell tartani. Az újító megoldásokat fogjuk keresni a pályázati anyagokban és azt a „legrandos” hozzáállást, amely komplexen kezeli egy termék, vagy szolgáltatás életét. Fejlesztő, gyártó és kereskedő tapasztalatunk azt mutatja, hogy nem kell csak a belső piacunkra koncentrálni, ezért figyelni fogjuk a pályázatok exportképességét is. Tudjuk, hogy a magyar minőség megállja a helyét nemzetközi viszonylatokban is. Hisszük, hogy a megújult Érték és Minőség Nagydíj pályázat hatékonyan tudja segíteni a benne résztvevők munkáját és piaci lehetőségeiket.

 

További részletek: www.emin.hu