Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Érték és Minőség Nagydíj 2018

2018-09-21 00:00:00

Érték és Minőség Nagydíj 2018 – Legrand Zrt. a Kiírók Tanácsának tagja
Érték és Minőség Nagydíj 2018

2018-ban első alkalommal került meghirdetésre az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat, melyben a Legrand Zrt. a Kiírók Tanácsának tagjaként közel 100 éves szakmai tapasztalatával segítette a pályázókat és a Tanács munkáját egyaránt.

 

Az új elismerés nyertesei szeptember 11-én az Országház Felsőházi termében megtartott ünnepélyes eseményen vehették át az okleveleket és trófeákat. 46 pályázó 51 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy kitüntetést. A díjazott pályázatok köre jól mutatta a fogyasztói, illetve a keresleti-kínálati trendek, igények mozgását. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

A pályázati rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

 

Az ünnepségen beszédet mondott és a kitüntetéseket átadta: Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszter-helyettesi feladatokat is ellátó államtitkára. Köszöntötte a megjelenteket Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke is. A kormányzati képviselők köszöntői után a Kiírók Tanácsának tagjai, közöttük Károlyi László a Legrand Zrt. vezérigazgatója is méltatta a pályázókat és kiemelte a minőség és innováció jelentőségét a pályázott termékek és szolgáltatások körében.

 

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2018-ban a DIAMOND Szervezőiroda Bt. (a védjegyalapítók megbízásából a pályázat szervezési és lebonyolítási teendőit koordináló és végző szervezet), a Hajnal Húskombinát Kft., a KÖMI Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft. és az erdélyi székhelyű S.C. SSM & SIU S.R.L. írta ki és valósította meg. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség. A pályázóknak szakmai segítséget nyújtott a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

 

A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerik az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet és ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy egy éves díjmentes használatát. Az Érték és Minőség Nagydíj 2018 évi pályázatán a Legrand Zrt. különdíját Károlyi László vezérigazgató úr adta át Mészáros Árpád úrnak a Csomiép Kft. ügyvezető igazgatójának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy biztonságot és erőt sugároz. Feltüntetése méltán biztosítja viselőjük számára a pozitív megkülönböztetést, szimbolizálja a magyar gazdaság megerősödését, népszerűsíti Magyarország legfontosabb kincsét, a szürkeállomány teljesítményét.

 

További tájékoztatás az Érték és Minőség Nagydíj pályázati rendszerről: www.emin.hu