Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Éremeső a Legrand által is támogatott EuroSkills 2018 versenyen

2018-10-01 00:00:00

A 2018 szeptember 26-28. között rendezett idei EuroSkills versenynek Budapest adott helyet a BNV területén.
Éremeső a Legrand által is támogatott EuroSkills 2018 versenyen

A 2018 szeptember 26-28. között rendezett idei EuroSkills versenynek Budapest adott helyet a BNV területén. A döntőn 28 ország 600 versenyzője mérkőzött meg a győzelemért 37 szakmában, 500 szakértő és zsüritag bírálata alatt. A magyar csapat versenyzői 26 szakmában indultak. 3 arany, 3 ezüst és 3 bronz érmet nyertek versenyzőink az EuroSkills Budapest versenyen.

A BNV teljes területén, mind a hat pavilonban zajlottak a versenyek. A verseny mindhárom napján rengetegen voltak kíváncsiak a versenyekre, kiállítói standokra és az egyéb kísérő rendezvényekre egyaránt. A Legrand büszke arra, hogy részese lehetett ennek az igen színvonalas versenynek a lebonyolításában. Gratulálunk minden versenyzőnek, kiemelten a nyerteseknek és köszönjük a résztvevők munkáját.

A Legrand Zrt. egészen a kezdetektől, a versenyekhez történt magyarországi csatlakozás óta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával és a Nemzetgazdasági Minisztériummal szorosan együttműködve támogatója a Worldskills és Euroskills villanyszerelő szakma versenyzőinek.

A versenyzők támogatása mellett a Legrand egy munkatársa 2017-ig a versenyek egyik szakértője volt, 2018-ban már Shopmastere, azaz a villanyszerelő szakma versenyének teljes körű menedzsere és felelőse és egy másik munkatársunk a villanyszerelő szakmai versenyző felkészítője volt.

A Legrand piacvezető a villamossági termékek és szolgáltatások piacán és ez felelősséggel jár a jövő villamossági szakemberképzésében is. Ezért támogatjuk a villanyszerelői szakmát a Skills versenyeken eszközökkel és természetesen a legújabb megoldásokkal, mint az okos megoldások, a KNX.

EuroSkills 2018 versenyen érmet nyert magyar versenyzők:

Aranyérmesek:

Sipos Kristóf Balázs és Takács Zoltán alkotta mechatronika csapat,

Nagy Ádám János épületasztalos,

Simon Krisztián bútorasztalos.

Ezüstérmesek:

Balogh Ákos webfejlesztő,

Cseke Szabolcs festő,

Varholik Dávid ápoló.

Bronzérmesek:

Zaja Dániel hegesztő,

Balogh Krisztián kőfaragó,

Takács Dániel virágkötő.

További részletek: http://www.euroskills2018.com/hu