Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Építem az otthonom - kerekasztal beszélgetés

2022-10-05 00:00:00

Építem az otthonom - kerekasztal beszélgetés

Bodnár György által megálmodott és létrehozott Építő Közösség, azzal a céllal jött létre, hogy szakmailag hiteles, közérthető információkkal segítsen átlátni az építkezés bonyolult folyamatát a magánembereknek, akik maguk szeretnék felügyelni és megérteni otthonuk építését, felújítását. A közösséghez olyan szakemberek is csatlakoztak, akik biztos hátteret tudnak adni az egyes szakterületeken, tanácsokkal segítik a közösség tagjait. Gyurinak - hiszen csak így ismeri mindenki a Közösségen belül, vidámságával, szakmai tudásával és segíteni akarásával - köszönhető az első Építem a Házam "online konferencia", amely mostmár hagyományosan több napon keresztül hoz szakértői előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket az építőipar minden területéről az építkezőknek, hogy jobban megérthessék, hogyan épül-szépül a kivetelezők keze alatt a házuk.

Az Építem az Otthonom 2023 című online építkezési konferencián mi is részt vettünk, Czövek Endre értékesítési vezetőnk adott hasznos szakmai tanácsokat a nagyon aktuális témákban: "Hogyan is lehet energiahatékonyan kezelni az otthonunkat okosotthon megoldások segítségével?", "Miben és hogyan segíthet az épületautomatizálás?", "Hogyan fér meg egymás mellett az energiahatékonyság és a komfortérzet növelése?"

A kerkekasztal beszélgetés résztvevői voltak:
- Bodnár György , Építő Közösség
- Hackenberger Erika, EPS-Connect International Zrt.
- Simon Attila, MarketCom Kft.
- Halmos Gyula, Yabune-Home Kft.
- Czövek Endre, Legrand Zrt.
- Zsák Péter, Okosotthon Guru

A konferencia további 56 értékes előadása elérhető itt: https://www.epitemazotthonom.hu/

Ízelítőnek az "Okos otthon - misztikumok nélkül" című kerekasztal beszélgetés itt tekinthető meg: