Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Egy kapcsoló két arca – új szerelvénycsalád a Legrand kínálatában.

2016-02-22 00:00:00

Időtálló, mégis megújult koncepció: egy mechanizmus melyre két különböző stílusú kapcsoló alakítható ki!
Egy kapcsoló két arca – új szerelvénycsalád a Legrand kínálatában.

A szögletesebb formavilág a kifinomult és légies Valena Life családé, a kerekítettebb, merészebb és sokrétűbb anyagválasztékot (pl.: üveg, fa, márvány, bőr, fém) tartalmazó a Valena Allure családé. A szerelés során a beépített mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők.

  • A Valena Life és Allure család kialakításánál az innováció állt a középpontban.
  • A hazai piackutatásokat követően, magyar fejlesztő-mérnökök több évtizedes tapasztalataival és modern technológiával készült el az új szerelvénycsalád, mely legtöbb elemét Magyarországon gyártjuk.
  • A Valena Life termékcsalád 2015-ben, a Valena Allure 2016-ban Magyar Termék Nagydíjat kapott.
  • 150 funkciót teszi lehetővé a mai kor támasztotta igények megvalósítását legyen szó energiatakarékos megoldásokról, USB töltőaljzatokról, fényerőszabályzókról, rádiós redőnyvezérlésről, multimédiás megoldásokról, hotelszoba menedzsmentről a „hagyományos funkciók” mellett, illetve lehetőség van a MyHome elemekkel az intelligens otthonok kialakítására is, mely a beépített funkciók teljes körű távoli vagy helyi felügyeletét, ellenőrzését teszi lehetővé.

 

A Valena Life kapcsolócsalád a kifinomult stílus és az innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A „négyzet a négyzetben” formavilág és a különböző színek (3 féle burkolat: fehér, elefántcsont és alumínium; és 19 féle keret) és variációs lehetőségeknek köszönhetően könnyen illeszthetők minden környezethez és stílushoz. Új kialakítású konkáv billentyűje kellemes érintést és hangtalan működést biztosít.

A Valena Allure design ikonikus kialakítást jelenít meg: újdonságot képvisel mind a megjelenés, mind a forma területén. Kifinomult vonalai elcsábítják a felhasználót és modernitással ruházzák fel a terméket. A lekerekített formák egyediségét nem csupán a klasszikus és modern színek emelik ki, hanem az elegáns és sokrétű anyaghasználat is. Az Allure termékek esetében a billentyűket 7 színben, a kereteket 22 színben kínáljuk otthonok, középületek (szállodák, irodák, rendezvény teremek, múzeumok stb.) stílusossá és egyedivé tételéhez.