Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Csongrád megyei kamarai vezetők a Legrand-nál

2018-09-21 00:00:00

Csongrád megyei kamarai vezetők a Legrand-nál
Csongrád megyei kamarai vezetők a Legrand-nál

(Forrás: http://hir45.hu/megyei-kamarai-vezetok-a-legrand-nal/; A cikket írta: Kárpáti Lajos)

A Legrand Zrt. meghívására szeptember 7-én kihelyezett elnökségi ülést tartott a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az eseményen, melyen megjelentek a Szentes térségi Kamara vezető képviselői is,   megtartotta elnökségi ülését a megyei grémium, majd üzemlátogatáson vettek részt a jelenlévők.

A program elején Károlyi László, a Legrand Zrt. vezérigazgatója tartott egy rövid bemutatót a vállalat működéséről, (azt is megemlítve, hogy éppen 20 évvel ezelőtt jártak itt a megyei képviselők), mely után Nemesi Pál, a megyei kamara elnöke megköszönte a tájékoztatót, és rövid – elismerő – véleményt mondott a hallottakról, illetve a vezérigazgató munkásságáról.

Ezután a megyei elnök egy Elismerő Oklevelet adott át Károlyi Lászlónak, melyben az általa vezetett (szentesi) Legrand tevékenységét ismerték el.

Ezt követte a megyei elnökségi ülés, amelyet Nemesi Pál vezetett le. Többek között megvitatták az elnökség két ülés között végzett munkáját, a megyei kamara első félévi gazdálkodását, a tagdíjbefizetések alakulását, s más egyéb kérdésekről is tárgyaltak.

Szóba került a Szentesi Kistérségi Kereskedelmi- és Iparkamara irodaházának ügye. A cél, hogy egy olyan irodával rendelkezzen a térség, ahol megfelelőképpen tudják fogadni az ügyfeleket, korszerűen tudják intézni az adminisztrációt, jó körülmények között a tanácskozásaikat, rendezvényeiket megtartani. A megyei elnökség kérte a jelenlévő és a tájékoztatást adó térségi elnököt, Horváth Istvánt, hogy a következő ülésre egy döntésre előkészített anyagot terjesszen elő, az elnökség – lehetőségeihez képest – megadja a támogatását.

A tanácskozás befejeztével a kamarai elnökségek tagjai a Legrand több üzemegységét meglátogatták, ismerkedtek az ott folyó termelési tevékenységgel, körülményekkel.

(Fotók forrása: http://hir45.hu/megyei-kamarai-vezetok-a-legrand-nal/