Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

COVID-19 - Legrand tájékoztató

2020-07-13 00:00:00

A koronavírus-járvány terjedése kapcsán ezen az oldalon tájékoztatjuk Önöket a Legrand Zrt.-nél bevezetett intézkedésekről.
COVID-19 - Legrand tájékoztató

 

Tisztelt Partnerünk!

 

COVID-19 hivatalos elnevezésű koronavírus-járvány terjedése kapcsán tájékoztatjuk Önöket a Legrand Zrt.-nél bevezetett intézkedésekről.
Tisztelettel kérjük figyelmesen olvassák el levelünket!

 

 

A Legrand Zrt. alapvető kötelezettsége az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés és kapcsolattartás feltételeinek biztosítása a munkavállalók és partnerek felé. A Kormány és az ÁNTSZ javaslatai és iránymutatásai alapján ezért az alábbi -partnereket is érintő- munkáltatói intézkedések kerültek visszavonásig bevezetésre a Legrand Zrt. teljes területén.

 

- Partnereink eseti belépése nyilatkozat kitöltésével és Legrand kapcsolattartója együttműködésével engedélyezett.

- A nagyobb létszámot érintő rendezvényeken történő részvétel kerülendő, kizárólag külön engedéllyel látogatható.

- Javasoljuk kapcsolattartásra az elektronikus felületek használatát.

- A bemutatótermünk a fenti szabályok betartásával látogatható, egyidejűleg maximum 5 fő fogadható. A látogatásokhoz előzetes bejelentkezés szükséges. A látogatás és a bejelentkezés hétköznapokon 9:00-16:00 között lehetséges.

- A fertőzés megelőzésével kapcsolatban a szabályok betartását segítő piktogrammok kerültek kihelyezésre.

 

A további változásokról, új körülményekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!

Kérjük támogató együttműködésüket!

 

Legrand Zrt.