Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Construma 2016. - LEGRAND különdíj az Év Lakberendezője 2015. pályázaton

2016-05-05 00:00:00

A Construma OTTHONDesign kiállításon a KONYHA-SHOW színpadon 2016. április 8-án adták át az idei díjazottaknak az okleveleket és a támogatók által felajánlott különdíjakat
Construma 2016. - LEGRAND különdíj az Év Lakberendezője 2015. pályázaton

A Legrand Zrt. különdíját, egy kétlakásos videó kaputelefon szettet Reith Edina vehette át Dósa János munkatársunktól. Edina által benyújtott pályamű, a kiírásnak megfelelően egy 2015. évben megvalósult munkát tartalmazott és megfelelt a szakmai zsűri által támasztott kritériumoknak (színharmónia, részletgazdagság, külalak, anyagmennyiség, technika, stb.).

A Legrand a különdíj megítélésénél figyelembe vette, hogy milyen saját gyártmányú termékei kerültek a pályázati anyagokba. Örömmel láttuk, hogy sok pályázó tervezett Legrand termékkel. A kiválasztott nyertes pályázat a 2015-ben bevezetett Valena Life termékcsaládot tervezte be és a többi –ugyancsak értékes- pályázat közül ezzel érdemelte ki a vállalat különdíját.

Gratulálunk minden nyertes pályázónak, külön gratulálunk Reith Edinának!

Legrand Zrt. vezetése