Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Classe300X - Csúcskategóriás Wifi-s kaputelefon

2020-01-23 00:00:00

Classe300X - Csúcskategóriás Wifi-s kaputelefon

 

 

 

 

 

 

 

A Legrand teljeskörű kaputelefon termék- és rendszerkínálatával különböző megoldásokat tud nyújtani különböző igényekre. Kezdve a kis családi házaktól a nagyobb villákon át egészen a lakóparkokig a Legrand a megfelelő választás, amely biztosan megfelel az Ön igényeinek.

 

 

Legjobb példa a Legrand csúcskategóriás WIFI-s kaputelefonja a Classe300X, amelyen keresztül otthonától távol is értesülhet a kaputelefonjára érkező hívásokról. A WiFi-s kaputelefon és a hozzátartozó alkalmazás segítségével okostelefonján keresztül is válaszolhat a beltéri egységre érkező hívásokra, akár otthon akár házon kívül tartózkodik. Az ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül nyithatja a kaputelefonhoz bekötött elektromos zárakat, megtekintheti a kamerák képét és kapcsolhatja kerti világítást. A beltéri egység modern és felhasználóbarát kezelésű, könnyen elérhető alapfunkciókkal, 7"-os érintő képernyővel felszerelve. A kétvezetékes rendszernek köszönhetően egyszerűen szerelhető, lehetőség van a meglévő kábelezés használatára. Az 1 lakásos szett még 4 beltéri egységgel bővíthető.