Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Budapest Innovation Group (BIG)

2020-03-16 00:00:00

Budapest Innovation Group (BIG)

A Legrand Zrt. mindig is kiemelten kezeli az újító gondolatok megjelenését a működésben, támogatója minden kezdeményezésnek, melyek az innováció köré szerveződnek.

Az év elején egy nagyon lelkes egyetemi csoport a BIG kereste meg cégünket azzal, hogy szeretnének létrehozni egy olyan közösségi helységet, amely találkozási pontként működne felsőoktatásban tanuló diákok számára. Az érdeklődő diákoknak itt lenne lehetőségük közösen jó problémákon gondolkodni és dolgozni, valamint hazai és nemzetközi innovációs pályázati projekteket kidolgozni. Ennek a gondolatnak a mentén nyolc diák összefogásával alakult meg a BIG. Legfőbb gondjuk az volt, hogy hol legyen ez a hely és mi legyen benne. Több támogató segítségével február végére jutottak el oda, hogy kaptak helyet és berendezték azt.

A Legrand a CSR előírásai alapján a saját gyártású, elektromos energiához való hozzájutást segítő eszközökkel támogatta ennek a nagyszerű kezdeményezésnek a megvalósítását. A BIG egy fotósorozat és egy Legrand logót tartalmazó fali táblával köszönte meg a támogatást. (http://www.bpig.org/hu/)